Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Karaoke IN THA MIX

Je hebt in het verleden ongetwijfeld bars of feestjes bezocht waar een karaoke-apparaat stond. Voor de meeste gasten een grote stap om in de spotlights te gaan staan en een geschikt liedje uit een lange lijst nummers te kiezen. Maar als je de stap al durfde te maken, hoopte je natuurlijk dat het liedje bekend genoeg was en dat je de aandacht van je publiek positief vast kon houden. Want gemiddeld 3 minuten zingen met een orkestband is niet eenvoudig!

Wij verlagen de drempel en maken het je voortaan gemakkelijk met Karaoke In Tha Mix! Meer dan een vierkante meter ruimte en een stopcontact heb je niet nodig. Wij hebben een 2 uur durende mix van de beste meezingers en feesthits voor je klaarstaan. Op de playlistkaarten die onder de gasten verspreid worden staan alle songs die “In Tha Mix” voorbij gaan komen. Zit jouw ultieme meezinger ertussen? Spring dan op het podiumpje, pak de microfoon en lees de tekst op de tablet die voor je neus staat. Maak je geen zorgen; je hoeft niet de gaten van de orkestband vol te zingen, maar je zingt lekker mee met de originele artiest. Omdat de liedjes niet eindeloos van begin tot eind worden gedraaid maar elkaar snel opvolgen, houd je de aandacht van het publiek en afwisseling in het feest. Karaoke In The Mix….. Iedereen kan het!

Highlights
  • Gebruiksvriendelijk – Wij zetten de mix voor je klaar, de muziek begint te spelen en de komende 2 uren kunnen jouw gasten non-stop meezingen met de beste feesthits. Songteksten lopen mee, en de microfoon staat aan!
  • Compleet – Karaoke In Tha Mix wordt compleet geleverd met een groot stagescreen waarop gave visuals jouw optreden ondersteunen. De set wordt geleverd met een professionele geluidsinstallatie, microfoon, teksttablet, playlistkaarten en een minipodium. Plug & Play Karaoke!
  • Non-stop – een feest begint natuurlijk nooit meteen met Karaoke. Wij verzorgen vooraf 2 uur achtergrondmuziek, waarna de show kan beginnen!
  • Vol automatisch – een presentator of DJ is niet nodig, de gasten bepalen zelf welk lied ze mee willen zingen. De teksten lopen automatisch op de tablet mee. Je hoeft zelf niets te doen, behalve meezingen natuurlijk!
  • Past altijd – bang voor geluidshinder? Karaoke In Tha Mix is ook verkrijgbaar in de Silent Disco-variant!
  • Scherp geprijsd – informeer snel naar deze aantrekkelijk geprijsde all-in oplossing.

Wil jij een zorgeloos feestje met origineel interactief entertainment en de lekkerste muziek, zonder er zelf omkijken naar te hebben? Kies dan voor het avondvullende concept Karaoke In Tha Mix!