Zoek een act of artiest

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom staat al vanaf zijn twaalfde op de planken. In 1992 maakt hij zijn tv-debuut. Als presentator is hij aan diverse programma’s verbonden. Zelf optreden blijft echter de grootste aantrekkingskracht op Jeroen uitoefenen.

Tijdens zijn optredens in het land boekt Jeroen steeds meer succes als zanger/entertainer. Na een plaat in ‘New Jazz Swing’-stijl, met eigen repertoire en jazzy bewerkingen van popklassiekers als ‘Don’t Stop Me Now’ en ‘Wonderful Tonight’, komt Jeroen in de zomer van 2007 met de single ‘Jij Bent Zo’. Na enkele weken staat Jeroen op nummer 1 in de drie belangrijkste charts van Nederland en is daarna meer dan tien weken in de top 3 terug te vinden. Tegelijkertijd met de single lanceert Jeroen een ambitieus plan. Hij besluit geheel op eigen kracht een concert te geven in de Heineken Music Hall. Het raakt in no-time uitverkocht. De show in de Heineken Music Hall is een groot succes. Jeroen lanceert hier de nieuwe single ‘Een Wereld’, welke ook in no-time op nummer 1 in de hitlijsten belandt. Jeroen is populairder dan ooit, en zowel solo als met liveband te boeken.

Inmiddels maakt hij al jaren deel uit van de succesformule “De Toppers” met René Froger en Gordon, en is in 2010 jurylid in TVOH. In 2013 komt hij met een nieuw album “Deze man” en is hij in meerdere eigen muziekprogramma’s op TV te zien. In 2015 speelt hij een rol in The Passion.