Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

IJsgoochelaar

Even een ijsje halen bij de ijscoman is er niet bij. Onze IJsgoochelaar houdt zijn klanten bezig met allerlei hilarische trucs. Uniek entertainment in optima forma voor jong en oud. Met een capaciteit tot wel 100 ijsjes per uur in drie verschillende smaken is deze act een publiektrekker van jewelste! Werner entertaint zijn klanten op een respectvolle wijze, maar is ze bijna altijd te snel af. Het ijs waarmee Werner werkt heeft een bijzondere samenstelling waardoor het makkelijk plakt. En juist dát is de kracht van zijn show. Je denkt dat je je smakelijk gevulde hoorntje van hem aanneemt, maar binnen een oogwenk is het ijsje verdwenen. Je weet niet waar je kijken moet, bent steeds net iets te laat en laat de moed bijna in je schoenen zakken. Maar uiteindelijk mag je genieten van je ijsje, dat met zoveel liefde voor het vak bereid is.

Deze act werkt uitstekend op zowel particuliere feesten, openbare evenementen als op zakelijke bijeenkomsten. Winkelcentra, beurzen, bedrijfsfeesten en braderieën maken veelvuldig gebruik van de ijsgoochelaar Werner. Maar ook verzorgingshuizen weten de weg te vinden. Waar anders vind je deze combinatie van fun, magic en vingervlugheid beloond met een heerlijk ijsje?

De ijs-act is geen illusie, het is een eyecatcher en klantenmagneet. Niet alleen voor kinderen, ook volwassenen weten de kunsten van onze sympathieke ijscoman te waarderen. Toegegeven, je bent eventjes “lijdend voorwerp” van een korte voorstelling, maar je kent altijd de afloop. Een applaus van de omstanders en een verkoelende ijsco als dank voor je medewerking.