Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJ Tony Terrific

Met zijn ongekende charmes, zijn neus voor gezelligheid en een primadeluxe mix van muziek & entertainment zet de altijd energieke DJ Tony Terrific een onvergetelijke show neer die garant staat voor een superaanstekelijke feestsfeer.
Onder het genot van de lekkerste disco, pop, dance en rock ’n roll van de afgelopen 50 jaar (plus de grootste hits van nu!) is het weer goed toeven op de dansvloer. En voor wie dat wil, tovert Tony met een brede glimlach menig verzoeknummer uit de koffer!

Tony is een graag geziene gast op Daydream Festival (B), Paaspop, Dauwpop, Concert At Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Zwarte Cross Festival en andere festivals en bedrijfsevenementen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Hij stond reeds in o.m. de Heineken Music Hall, Ahoy Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven, Schouwburg Leeuwarden, Amsterdam Arena, Madurodam, Efteling, Foxtrot Lowlands, Kameha Grand Köln, Club 65 Paris en Waldorf Hilton London. Èn is vriend van het Radio 2-programma ‘Cappuccino’!