Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

De Mannen Van Oranje

Terwijl de Piratenfestijnen keer op keer uitverkopen, de Hollandse Avonden vaste prik zijn geworden tijdens de regionale feestweken, TV Oranje al lang zijn miljoenste kijker heeft binnengehaald en Radio NL niet meer uit de ether is weg te denken, schieten de Tape Artiesten als paddestoelen uit de grond. En steeds weer rijst die ene vraag: Waar blijft nou die leuke Nederlandstalige band? Die ene band die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. Die ene band die niet alleen zorgt dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse levenslied kan zorgen.

Die band is er nu: De Mannen van Oranje! En nee, het is geen Nederpop band. Ook is het geen Nederrock- of Smartlappenformatie. En ook geen allround orkest dat op verzoek een paar nummers van Bauer of Hazes speelt en dan weer doorgaat op het standaard repertoire. De Mannen van Oranje brengen FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door. Van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en andere vechtpartijen zijn De Mannen van Oranje onmisbaar! Geen gedoe, gewoon gezellig.

Repertoire
De soldaat, Nick & Simon Viva Hollandia, Wolter Kroes Je bent zo, Jeroen van der Boom Als de morgen is gekomen, Jan Smit Helaho, Rene Schuurman Je denkt maar dat je alles mag, Frans Duijts Rosanne, Nick & Simon Maak me gek, Gerard Joling Ik leef niet meer voor jou, Marco Borsato Een beetje meer, Jannes Banger hart, Rob de Nijs ‘k Heb de hele nacht liggen dromen, Wolter Kroes Rosamunde, Denny Christian Leef nu het kan, Jan Smit Jij bent alles, Vinzzent Bloed zweet en tranen, Andre Hazes Het dondert en het bliksemt, Guus Meeuwis Woonboot, Stef Ekkel Ik denk dat ik verloren ben, Nick & Simon Heb je even voor mij, Frans Bauer Vrijgezel, Benny Neyman Wiegenlied, 3J’s Een wereld, Jeroen van der Boom C’est la vie, Rene Riva Toeter op m’n waterscooter, Gebroeders Ko Dromen zijn bedrog, Marco Borsato Verliefd maar niet op jou, Jan Smit Alles kan een mens gelukkig maken, René Froger Een ons geluk, Frans Bauer Kijk omhoog, Nick & Simon Ik bel je zomaar even op, Gordon Vlieg met me mee, Paul de Leeuw Zing, vecht, huil, bid, Ramses Shaffy Wij houden van Oranje, Andre Hazes Lieveling, Frans Duijts e.v.a.