Zoek een act of artiest

Crystal Dream

Crystal Dream. ‘De band met de vele gezichten’
De Achterhoekse formatie Crystal Dream is uitgegroeid tot een veelgevraagde en doorgewinterde live-act. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra\’s weet toe te voegen aan de originele nummers en is griezelig goed in haar U2 tribute. Crystal Dream is een graag geziene act op festivals, events, in feesttenten en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Crystal Dream is een band met potentie en een absolute must voor elke muziekliefhebber.
Het songmateriaal bestaat uit moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die volledig haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit zal blijven verrassen.

Enthousiasme, gedrevenheid en het streven naar vernieuwing zijn ingrediënten die deze eigenzinnige band al 20 jaar op de weg houdt. Eigenschappen die nog altijd bewezen worden door een gezonde agenda en een grote populariteit die Crystal Dream geniet in alle delen van het land. Naast de talloze live optredens is de band regelmatig te zien en te horen bij lokale, regionale en nationale tv- en radioprogramma\’s.

Guus Meeuwis Stadionconcerten voorprogramma

Begin 2010 maakt Guus Meeuwis, in de uitzending “Evers Staat Op” op Radio 538, bekend dat Crystal Dream het voorprogramma verzorgt tijdens de “Guus Meeuwis Groots met een zachte “G” Stadionconcerten” in het “Abe Lenstra Stadion” in Heerenveen en het “Philips Stadion” in Eindhoven.
Met een strakke performance zet Crystal Dream, tijdens de stadionconcerten, een goede sfeer neer, weet daarmee ruim 135.000 bezoekers te overtuigen en zorgt voor een energieke live-ervaring met een hoog entertainmentgehalte.
”…Het repertoire is zeer uiteenlopend, maar het viel me vooral op dat het stevig, strak en goed klinkt en dat heb je in een stadion wel nodig. Het is een ervaren band, het klinkt allemaal prima in orde en er zit veel power achter…” Aldus Guus Meeuwis.

Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.
Maak kennis met de band met de vele gezichten, maak kennis met Crystal Dream.

Line up
Marcel – Zang

Gerwin – Gitaar

Wesley – Drums

Nathan – Bas