Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cocktailworkshop (ook online!)

Tijdens deze cocktailworkshop staan gezelligheid en interactie op nummer 1. De deelnemers wordt door een bevlogen bartender geleerd hoe ze de lekkerste cocktails bereiden. Iedere deelnemer maakt binnen ongeveer 2 uren drie cocktails. Uiteraard mogen deze cocktails zelf door het gezelschap geselecteerd worden! De cocktailworkshop kan overal in Nederland verzorgd worden, maar ook online bieden wij een hele leuke variant.

Wij nemen alle materialen, ingrediënten en benodigdheden mee op locatie en zorgen voor een gezellige- en leerzame activiteit. Er wordt altijd gewerkt met met verse ingrediënten. Onze professionele bartenders hebben jarenlange ervaring achter de bar, en zijn gewapend met een goed verhaal. Na deze inspirerende cocktailworkshop ben je een echte fijnproever die in een handomdraai de lekkerste cocktails kan bereiden. Shake it!

Online cocktailworkshop

De online cocktailworkshop is tijdens de Coronacrisis ontwikkeld, maar kan natuurlijk ook heel goed werken voor collega’s die altijd al op afstand werken. Denk bijvoorbeeld aan collega’s die werkzaam zijn in verschillende filialen, of werken in verschillende ploegendiensten waardoor ze elkaar nauwelijks ontmoeten.

De deelnemers ontvangen voorafgaand aan de workshop een doe-het-zelf pakket thuis en loggen via een Zoom-verbinding in tijdens de sessie. Onze bartender presenteert ook hier op gezellige- en interactieve wijze de cocktailworkshop, waarbij de deelnemers stap voor stap de kneepjes van het vak leren. Ideaal voor een vrijdagmiddagborrel (maar het mag natuurlijk ook op andere dagen)! Om de workshop extra leuk te maken kunnen wij aanvullend zorgen voor lekkers snacks of borrelhapjes. Ook denken we graag mee over het personaliseren van deze cocktailpakketten.

Dus of je nu live of online de cocktailworkshop wilt volgen; dit is 2 uurtjes fun en genieten!