Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Boston Tea Party

Boston Tea Party is party guaranteed! De Boston Tea Party is de superspontane TOP feestband van Nederland en volgens insiders zelfs Nederlands beste feestband! Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow de garantie voor een volledig geslaagd feest! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op prive-feesten en bruiloften. Met of zonder bekende artiesten. Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Boston Tea Party & Friends De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends is het dubbel feest ! Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende show die blijft boeien!

Repertoire
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: de garantie voor een volledig geslaagd feest!