Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bon Jovi Tributeband

Wat in 2001 bescheiden begon, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot misschien wel de beste Bon Jovi Tribute van Duitsland. Met ca. dertig grote shows per jaar is Bounce de meest geboekte Bon Jovi Tribute van Duitsland. Een concert van Bounce is een muzikale reis door de tijd, waarbij 25 jaar Bon Jovi voorbij komt. Van het eerste album Bon Jovi tot het meest recente album The Circle. Niet zelden duren de shows dan ook ruim 3 uur!

Bounce brengt de echte Bon Jovi -sound en sfeer. De bandleden zijn zonder uitzondering zeer ervaren muzikanten, waarbij zanger Oliver Heinrich als boegbeeld van de band fungeert. Oliver klinkt als Jon Bon Jovi, en hoewel hij niet directe gelijkenis met de beroemde zanger vertoont, benadert hij zijn charisma en performance zeker. Bounce stelt alles in het werk om zo dicht mogelijk bij de liveshows van Bon Jovi te komen, en met succes. Niet alleen wordt uiterste zorg besteedt aan licht en geluid, de band speelt ook op dezelfde instrumenten als Bon Jovi.

Zowel technisch als muzikaal streeft de band het hoogst haalbare na; het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Inmiddels heeft Bounce een trouwe schare fans opgebouwd die regelmatig honderden kilometers reizen om de concerten bij te kunnen wonen. Bounce tourt door heel Duitsland en doet daarbij bekende clubs, festivals en stadsfeesten aan. Hoog tijd dat Nederland de band in de armen sluit!