Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Beethoven Legends - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Beethoven Legends

Live band voor besloten evenementen

Met oprechte passie voor het vak, een zeer veelzijdig repertoire en een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest , is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor jouw evenementen. Hoewel de bezetting kleiner is en de show ingetogener, speelt deze band vanuit dezelfde visie als de band This is Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics. Of het nu een bruiloft, private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, deze live band weet hoe zij een feest tot een succes moet maken en drukt een duidelijke Beethoven Legends-stempel.

De muzikanten van Beethoven Legends in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie.