Zoek een act of artiest

Beethoven Exclusive

Al 15 jaar staat Beethoven aan de top van het nationale en internationale evenementencircuit. Een band met stijl, klasse en een oprechte passie voor het vak. De ervaring, door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd in alle facetten van de muziekindustrie, in combinatie met het flexibele en trendsettende karakter maakt ons Beethoven ideale partner voor uw exclusieve evenementen.

Zo speelde de band bij o.a.: Miljonairsfair, exclusive private party’s en bijzondere bedrijfsevenementen zoals van HEMA, Albert Heijn, VDL-Groep, Volvo, 100 Jaar Sparta, Asito, Nike en Masters of LXRY(voorheen Miljonair Fair). Ook buiten de landsgrenzen is Beethoven bekend. Zoals in Zuid-Korea waar ze al enige jaren optreden tijdens een high class charity ball, georganiseerd vanuit de Nederlandse ambassade.

Beehovens werkwijze is uniek in Nederland en ver daarbuiten. Zowel het onuitputtelijke repertoire, als de spectaculaire show is ongeëvenaard. Er wordt gewerkt met 5 leadzangers, elk met hun eigen stemgeluid en er wordt veel aandacht aan performance en styling besteedt. Standaard bij elke show is het gebruik van een fantastische LED-wall (in formaat aan te passen aan de locatie) en uitgebreide lichtshow. De band weet de sfeer van een feest feilloos in te schatten, onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Van klein tot heel groot is Beethoven Exclusive wat u zoekt voor uw evenement en dat willen ze graag bewijzen. Als professionele band nemen zij het vak en opdrachtgevers serieus en ze nemen dan ook geen genoegen met “goed”. Het moet fantastisch, inspirerend, spraakmakend en vooruitstrevend zijn en dat is het dan ook!