Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The States

Akoestische coverband

The States is een energieke, akoestische en vooral professionele band. The States speelt de meest bekende en uiteenlopende songs in een akoestisch jasje.

Nummers met een enorm herkenbaarheidsgehalte, uitgevoerd op een manier zoals je het nog niet eerder gehoord hebt. Optredens van The States zitten vol enthousiasme, improvisatie, meerstemmige zang en natuurlijk onwijs lekkere muziek.  

The States past bij iedere gelegenheid: van bedrijfsfeest, bruiloft en tuinfeest tot festival of productlancering. Door het unieke concept van popmuziek in een akoestische uitvoering zijn de mogelijkheden eindeloos. Moet het even rustig, dan blijft de band natuurlijk op de achtergrond. Maar mag het knallen? Dan gaat gegarandeerd het dak eraf!

Repertoire

The States staat garant voor een volle dansvloer! Daarbij is een groot repertoire natuurlijk onmisbaar. Knallende hits van nu, de lekkerste 90’s classics en het beste uit de top-2000 volgt elkaar in hoog tempo op. De band speelt zonder vaste setlijst en speelt ter plekke in op de situatie. Dance, disco en rock, tranentrekkers en romantische kippenvel-momentjes: er is voor ieder wat wils!

En zit jouw favoriete hit er niet bij? Dan doen ze hun stinkende best en improviseren er op los om hem alsnog te laten horen.