Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Akoestisch duo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Acoustic Live

Acoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Beiden hebben jarenlange ervaring in de muziek. Koos is muziekdocent basgitaar en keyboard en speelt beide instrumenten in verschillende bands. Ook Karin heeft als zangeres in verschillende bands gezongen en vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past.

Sinds eind 2016 vormen zij het duo Acoustic Live. Zijn prachtige pianospel en haar zuivere, warme zangstem zijn kenmerkend voor dit duo. Zij spelen in een intieme akoestische setting bekende en minder bekende covers uit de jaren ’70 tot nu. Van o.a. Alanis Morissette, Bonnie Raitt, Jessie J, Michael Jackson en Stevie Ann.

Door het brede repertoire is Acoustic Live in staat om zowel achtergrondmuziek te spelen als meer swingend up-tempo. Daarbij maken ze bij sommige nummers gebruik van toegevoegde groovy beats.

Een repertoire op maat, met eventuele verzoeknummers, stellen ze graag samen met u op.
Ze kunnen op vrijwel iedere locatie voor u spelen: in uw huiskamer, op een tuinfeest en natuurlijk in iedere horeca gelegenheid, maar ook op een bedrijfsfeest, in een restaurant of tijdens een braderie.