Die Sauerkraut Brothers

Verrassende en hilarische show van 'Die Sauerkraut Brothers' ft. Hübsche Heidi', met de allerbeste Duitse-, Oostenrijkse-, en Nederlandse meezingers! De nieuwste hits maar ook de klassiekers. U waant zich gelijk in Oostenrijks/Duitse sferen met dit knotsgekke trio, geheel gekleed in hun supertolle Lederhosen.

Hoogtepunt in de show is het optreden van topzangeres en publiekslieveling Hübsche Heidi! Ze maakt de party 'richtig an'!!! Niet alleen is Heidi gezegend met 2 met goud bedekte stembanden, maar is zij ook een partymädel die het bloed door menig mannen- (en ook vrouwen-) hart laat gieren. Zo brengt ze o.a. een 'Glanzparade' uitvoering van Helene Fischers ‘Atemlos Durch die Nacht'.

Heinrich en Thomas Sauerkraut zorgen ervoor dat u volop kan meezingen en hossen op de grootste Oktoberfest-, Apres Skihits en partymuziek. Dikke hits als o.a. Hula Palu, 1000 mal Belogen, Atemlos durch die Nacht, Sierra Madre, Johnny Däpp, Ich sing ein Lied für dich en Ein Stern der deinen Namen trägt passeren de revue.

Meemaken en genieten! Jetzt Geht's Los! Zicke zacke zicke zacke!!!... HOI HOI HOI! Prosit!